kandidatenlijst 2018 en aantal stemmen na verkiezing

Ruud Geerders

Lijsttrekker

Beroep Makelaar-Taxateur

Gehuwd, vader en opa, Udenaar sinds 1971

Raadslid sinds 1994, fractievoorzitter

Hobby's politiek, vakantie voetbal en motorrace

Politiek doel: transparantie, rechtvaardigheid en verantwoording

Politieke voorkeur: Ruimtelijke ordening, openbare werken en sport

Ingrid Verkuijlen

2.

40 jaar, samenwonend met Jeroen en trotse moeder van Tieme (5 jaar) en Philene (1 jaar).

 

Ondernemer en als vrijwilliger erg betrokken in de Udense samenleving (nu LTC Uden, voorheen o.a. bij FC de Rakt, communiewerkgroep en buurtvereniging Moleneind).

Mijn vader is een echte Udenaar, geboren en getogen op Bedaf.

Zelf woonachtig in Uden vanaf 2005 en zou nooit meer weg willen.Dit is een van de reden om mijn start te gaan maken in de Udense politiek.

Mijn kenmerken: enthousiast, sociaal, benaderbaar, gedreven en zeer actie- en doelgericht. 

Ik wil me graag inzetten voor veiligheid, zorg, wonen, sport en economie (met name wat betreft ons centrum).

Leon Deijnen

3.

Heel mijn leven woonachtig in Uden, opgegroeid in de Bitswijk en nu woonachtig op Uden-Zuid.Samenwonend met Paula van Deursen en onze twee kinderen Vince en Loïs. 

Eentje sport bij UDI’19 en de andere bij HCU. Zelf ook erg betrokken bij UDI’19 waar ik o.a. de Kidsclub heb getraind, scheidsrechter ben en tevens voorzitter van de Business Club mag zijn. 

In het dagelijks leven werkzaam als risicomanager bij van Lanschot Chabot in Den Bosch, waar ik voor bedrijven en ondernemers onderzoek welke risico’s de bedrijfscontinuïteit in gevaar kunnen brengen. 

Een van mijn politieke ambities is het bereiken van een hoog Udens leefniveau. Een-heel-leven-lang-Uden moet het gemeentelijk streven zijn.

Uden dient voor jong en oud een aantrekkelijk A-merk te zijn waar wonen, werken, sporten en genieten hoog in het vaandel staan!

Mirelle Klijs

4.

Ik woon al heel mijn leven in Uden en ben opgegroeid in de bloemenwijk. 

Mijn moeder is een echte Ujese uit de bitswijk.

Geruime tijd ben ik bestuurslid geweest van buurtvereniging ’t Ooievaarsnest. Sinds enige jaren woon ik op Uden Zuid en ben ik actief als bestuurslid bij LTC en het Broodfonds. T

evens ben ik lid van Rotary Uden. Iets  vrijwillig terugdoen voor de maatschappij vind ik erg belangrijk. Dat probeer ik mijn zoon van 11 en mijn dochter van 9 ook mee te geven.

Samen met mijn vriend speel ik tennis en gaan we graag wat eten en drinken in het gezellige centrum van Uden. Sam voetbalt bij UDI'19 en Joepke speelt hockey bij HCU. 

Tevens maken Steven en Sam muziek bij muziekvereniging De Eendracht. 

We hebben met elkaar een zeer actief sociaal leven. Daarnaast ben ik ook eigenaar van twee landelijk werkende bedrijven op het gebied van arbodienstverlening en re-integratie. Beide gevestigd in D’n office in Uden.

Mijn politieke doel is dat we door samenwerking zorgen dat Uden leefbaar blijft voor iedere doelgroep. Uden is geweldig om te wonen, leven en werken en dat moet zo blijven.

Richard Bosveld

5.

In Uden geboren en groot geworden. Na mijn studie en eerste banen terug naar Uden gegaan, met Monique en onze kinderen Frederique en Wessel!
Bedrijf Estillon terug gebracht naar Uden in een mooi nieuw pand.
Al  lang actief voor HC Uden.
Uden moet gewoon een lekkere plek blijven om te wonen, voor jongeren, jonge gezinnen en ouderen! Gewoon Doen!

Theo Daanen

6.

Ik ben geboren in 1951 en woon al bijna mijn hele leven in het fantastische Uden.  Ik ben getrouwd  met een echte Ujese, Margo Brouwers en samen hebben we 2 kinderen  en intussen  ook al 3 kleinkinderen.Bijna 40 jaar ben ik werkzaam geweest als sportleraar en coordinator binnen het voorbereidend beroepsonderwijs in Uden. Eerst op de huishoudschool, later ook op de lts en tot slot op de afdeling  VMBO van het Udens College. Bij UDI'19 was ik 12 jaar elftalleider van het 1e en bestuurslid. Vanzelfsprekend heb ook in mijn vrije tijd veel gesport zoals voetbal, atletiek, handbal en momenteel  tennis. Als oud Porcellus XL van de Knoerissen draag ik mijn steentje  bij aan het carnavalsfeest in Uden.

Politiek  gezien wil ik graag mijn steentje bijdragen aan het verbeteren  van de sportmogelijkheden  voor iedereen  in Uden. Verder vind ik het belangrijk dat er voor de jeugd in Uden,Volkel en Odiliapeel meer mogelijkheden op het gebied van vrijetijdsbesteding en uitgaan moeten komen.

Ben Tuithof

7.

De gemeente Uden is niet zozeer uniek op een enkel onderdeel. Maar de som van de onderdelen: recreatie, wonen, werken, horeca, cultuur, vliegbasis, ziekenhuis, sterk ontwikkeld verenigingscultuur en leven, in de gemeente Uden is van een zeer hoog niveau. Dat niveau vast houden en blijven verbeteren, vergt niet alleen tijd en aandacht maar ook de juiste mensen.

Mensen die actief de vraag/wens ophalen bij onze inwoners, verwachtingen begrijpen, het gesprek met elkaar durven aangaan en dit weten te vertalen naar planvorming en uitvoering hiervan. Regels maken we tenslotte met zijn allen, de “manier waarop” deze tot uitvoering worden gebracht is eigenlijk nog veel belangrijker. Wij hebben, in de afgelopen periode laten zien dat de manier “waarop” bestuurt wordt er wel degelijk toe doet. Hierdoor zijn wederom weer meer nieuwe mensen aangesloten bij Gewoon Uden om dit voort te zetten. Samen vormen zij een dwarsdoorsnede van de Udense gemeenschap. Trots en liefde voor Uden is wat zij met elkaar gemeen hebben. Hierdoor slaagt Gewoon Uden erin “de burger dichter bij politiek en bestuur te brengen”. Gewoon Udenaren “komen bij en kennen de mensen” en zo weten wij wat U belangrijk vindt. Bij Gewoon Uden durft men “het er over te hebben” en te zeggen waar het op staat.

Mieke van Rosmalen

8.

Geboren op een mooie plek in Uden Noord en er nooit meer weggegaan. Hier woon ik samen met mijn vriend Robert. Midden tussen de Maashorst, Bedaf, Slabroek, Sint Annabos, Leijgraaf,  allemaal natuur om blij van te worden. Ik ben trots op Uden en vooral op dit mooie stukje Uden waar we het woongenot proberen te beschermen. Het staat enorm onder druk door de ontwikkelingen die er al jaren zijn waarbij ik hoop dat het leefbaar blijft voor de huidige bewoners (dat zij de moed en het vertrouwen niet verliezen) en dat het er door de toekomstige ontwikkelingen toch alleen maar mooier wordt.

Ik heb jarenlang administratieve werkzaamheden vervuld in de bouw waarna ik les ben gaan geven aan de Sint Lucas in Boxtel. Daarnaast heb mijn eigen bedrijf Artbreak al weer vele jaren waar ik creatief mag denken en doen.

In mijn vrije tijd sport ik graag, ben graag in de natuur waar Uden zo rijk aan is en gaan we graag uit eten in één van onze gastvrije restaurants in het centrum van Uden.

Ik vind bewegen en meedoen voor iedereen belangrijk, in het dagelijkse leven, met sport maar zeker ook  door kunst en cultuur, gewoon doen, beleven en ervan leren en genieten.

Toon Muller

9.

Ik ben 46 jaar en woon al ruim 44 jaar in Uden. Ik woon samen met Sylvia die twee zoons heeft, Youp en Stijn. Zelf heb ik een zoon, Jens van bijna 10.

 

Een groot gedeelte van mijn " sportieve carrière" heeft zich afgespeeld bij UDI en sinds een jaar of tien tennis ik bij LTC.

Bij LTC ben ik ook voorzitter van de sponsorcommissie.

 

Daarnaast golf ik graag en gaan we regelmatig samen en of met vrienden naar de Udense horeca om een hapje te eten en een drankje te pakken, de gezelligheid opzoeken!

 

Als Sales manager bij Tech Data kom ik op veel plekken in Nederland, maar het voelt altijd weer goed terug te zijn in Uden.

 

Voor mij zijn veiligheid en investeren in de jeugd belangrijke speerpunten.

 

Het is belangrijk dat Uden de mooie plaats blijft om in te wonen, te werken en te genieten!

Mathieu van Haandel

10.

Mijn hele leven woon ik al in het mooie dorp Uden. Opgegroeid op de Hulstweg/Hulstheuvel waar ik eigenlijk nog steeds woon, maar nu aan Spitsen samen met mijn vriendin Marieke en mijn twee kinderen Juultje van 5 en Tom 3 jaar oud. Meer dan 25 jaar heb ik bij Udi'19 gevoetbald en 9 jaar heb ik bij de optochtcommissie van de Knoerissen gezeten. 

Ik ben werkvoorbereider bij Van der Heijden Bouw en Ontwikkeling in Schaijk. Mijn vriendin is een echte Nijmeegse, maar gelukkig heb ik haar er van kunnen overtuigen dat in Uden wonen nog niet zo verkeerd is. En dat blijkt... Uden heeft een hoop te bieden op het gebied van uitgaan, sport, evenementen en prettig wonen. Uden kent een mooie gemoedelijkheid en gezelligheid. Het is fijn als we dat allemaal GEWOON kunnen behouden. 

Patric Brinkman

11.

Ton Delisse van der Linden

12.

Joost van der Spoel

13.

Simone Heemskerk

14.

Mark Heeren

15.

Dzemal Music

16.

Jannie van den Elzen

17.

Harry van Genugten

18.

Bart van Lanen

19.

Jan van den Berg

20.

Natascha Donkers-Geerders

21.

Frans Willems

22.

Ger Urbanski

23.

Sandra Biemans

24.

Willem Bredewoud

25.

Tini van Hek

26.

Henk Verzijl

27.

Rinus Goossens

28.

Ado Music

29.

Robert van Gendt

30.

Gerrit Kreugel

31.

Rob Theunisse

32.

Ard Wassenberg

33.

Tineke Coenen-Laurenssen

34.

Frans van den Berg

35.

Please reload