top of page
WhatsApp Image 2020-11-17 at 20.40.31.jp
Gewoon Uden , Uden , Politiek
WhatsApp Image 2020-11-17 at 20.40.31 (2
WhatsApp Image 2020-11-17 at 20.40.31 (1
Gewon Uden, Politiek , Uden. Liberaal.
WhatsApp Image 2020-11-17 at 20.40.31.jp
WhatsApp Image 2020-11-17 at 20.40.31 (3
169px-Zeeland,_kerk_foto2_2010-04-10_12.
two US flags

Why Your Vote Counts

This is your News Article. Add a full article, a blog post, or a memo with an exciting update regarding you, your products, or your organization. Choose a great image or photo to feature in your post or add a video for extra engagement.
Organization

Subscribe to Newsletter

Contact

Dank je wel voor de interesse in  Gewoon Uden. Mocht je vragen hebben aan Gewoon Uden of wil je lid worden gebruik dan hieronder het formulier .

Home: News
Home: Contact
Gewoon Uden, Uden , Politiek , Liberaal
Gewoon Uden, Uden, Politiek, Liberaal.

Gewoon thuis in Uden

  • Gewoon Uden is een lokale liberale partij. Democratie en sociale rechtvaardigheid vinden wij belangrijk en we zijn graag de bindende factor tussen mens en politiek. De meningen van de burgers uit alle kernen vormen de standpunten van Gewoon Uden, met als doel dat alle inwoners van de nieuwe gemeente zich herkennen in ons programma.

  • Gewoon Uden zet zich voor 100% in voor een woon-, werk- en leefomgeving waarin de menselijke maat voorop staat: minder regels, minder controle, eigen verantwoordelijkheid, verbondenheid en het uitvoeren van wetten en regels naar de geest in plaats van de letter. Wij zijn dé lokale partij voor de zeven kernen, die gelijkwaardig zijn maar zeker niet hetzelfde. Zo zien wij ‘t Oventje als een volwaardige kern in de nieuwe gemeente. Wij omarmen de eigenheid van iedere kern, willen deze graag behouden en daar waar mogelijk versterken   

  • Gewoon Uden is om de volgende redenen al vanaf de oprichting een krachtige lokale partij:

  •  landelijke partijpolitiek belemmert ons niet.

  •  lokale vraagstukken worden het best begrepen door een lokale partij.

  •  als lokale partij staan wij dicht bij de inwoners omdat gemeentelijke onderwerpen er voor ons écht toe doen.

  •  de mensen van Gewoon Uden zijn gemakkelijk benaderbaar, zowel persoonlijk als via social media, en staan open voor ieders mening.

 

Gewoon Uden is óók Gewoon Schaijk, Gewoon Odiliapeel, Gewoon Reek, Gewoon Zeeland, Gewoon ’t Oventje en Gewoon Volkel. Met een frisse blik kijken wij naar alle specifieke zaken die in de nieuwe kernen spelen.

Gewoon Uden, Uden, Politiek,Liberaal, verkiezingen.
Gewoon Uden , Uden, Politiek, Liberaal.
Gewoon Uden

Your details were sent successfully!

bottom of page