top of page
ingrid.jfif

Ingrid Verkuijlen

Kandidaat wethouder

 

Samen tot de Kern

Als dochter van een echte Udenaar van Bedaf kom ik al heel mijn leven in Uden. En nog steeds blij dat ik in 2005 zelf in Uden ben gaan wonen.

Ik ben trotse moeder van twee kinderen Tieme (9 jaar) en Philene (4 jaar) en woon samen met Chris in een hele fijne gezellige en gastvrije buurt.

Na mijn opleiding Facility Management in Wageningen heb ik een bedrijf, Gastouderbureau ViaViela, opgericht samen met mijn broer. Later heb ik ook nog IV interim- & projectmanagement opgestart.

Vanwege vele uren als vrijwilliger bij buurtverenigingen, scholen, communiewerkgroep St Petrus kerk en enkele sportverenigingen ben ik opgevallen door politieke partij Gewoon Uden en in 2018 benaderd om lid te worden. Ik had bij deze plaatselijke partij meteen een goed gevoel bij, dichtbij en voor de mensen. We startten onze campagne voor de gemeentelijke verkiezingen in 2018 en gingen van 2 naar 4 zetels en bleven in de coalitie. Als kandidaat wethouder mocht ik toen de functie als wethouder gaan betreden in het nieuwe bestuur van Gemeente Uden.

Nu 3,5 jaar later staan opnieuw de verkiezingen voor de deur, herindelingsverkiezingen in november 2021. We gaan afscheid nemen van de huidige gemeente Uden en gemeente Landerd en gaan samen een nieuwe gemeente vormen. Ik ben dankbaar dat de leden van Gewoon Uden mij wederom de kans geven om uit te komen als kandidaat wethouder. Afgelopen jaren heb ik vol enthousiasme vele resultaten, samen met inwoners, bereikt en daar ben ik trots op:

o.a. Nieuwe sport-en beweegbeleid en Lokaal Sport Akkoord

Herinrichting Uden: Markstraat, Sint Janstraat, HOV tracé Land van Ravensteinstraat, Fietsstraat Heinsbergenstraat, Fietsstraat Morgenweg, Project Park Moleneind

Herinrichting Odiliapeel: Oude Dijk / Terraveenplein

Digitale ontsluiting buitengebied

In de nieuwe gemeente vind ik het belangrijk dat alle 7 kernen goed gehoord worden en dat we samen zorgen dat alle voorzieningen op niveau blijven of zelfs verbeteren op het gebied van sport, cultuur en openbare ruimte.

Ik ben klaar om mij hiervoor weer 100% in te zetten. Samen tot de Kern!

gwu.PNG
bottom of page