top of page
mikea-removebg-preview.png

Mike de Ridder

Burgerraadslid

mike.deridder@raadgemeentemaashorst.nl

 

Commissie samenleving en bestuur

Gewoon Uden voor jong en oud

Ik ben geboren in 2001 en woon sinds 2008 in Uden. Ik ben opgegroeid (samen met mijn zus Beau ) in de Bitswijk en sinds afgelopen jaar woonachtig in Moleneind-Groenenwoud met mijn ouders Bart en Sandra van Osch. mijn zus Beau woont inmiddels op haarzelf. Ik ben werkzaam bij Brabant zorg als verpleegkundige student in muzerijk, daar (ver)zorg ik voor dementerende ouderen. Ik mag elke dag van hen leren en ze gaan mij na het hart.

Mijn politieke interesse is mede ontstaan doordat mijn opa Toon van Osch (oud prins en stalinrichter) mij geleerd heeft: ‘’ge moêt vlugger zijn dan de rest dan kunde het leven sturen’’. Wat deze woorden betekenen: dat als je iets wilt veranderen, je altijd de stap vooruit moet maken.  

Mijn politiek doel is daarom ook de verbindende factor zijn voor jong en oud van elk van de 7 dorpskernen binnen onze nieuwe gemeente. De overeenkomsten tussen jong en oud zijn vaak groter dan gedacht. We moeten het immers ‘’gewoon’’ samen doen. Naast mijn interesse in de politiek en gezondheidzorg, vind ik voetbal en talen leren erg leuk. Ik zit in een vriendenteam bij FC de Rakt, en ik studeer een keer in de week Russisch aan de volksuniversiteit.

gwu.PNG
bottom of page